Najnovejša galerija

Dan živali v Grosupljem 2019 (04.10.2019)

ZOJA IN ARON - BERNSKI PARČEK - IŠČETA DOM!

Datum in čas objave:     08.01.2016 20:05


Spoštovani!Novo leto - nove naloge! In tale je ena prednostnih.
ZOJA IN ARON - BERNSKI PARČEK- IŠČETA DOM!
Zoja in Aron potrebujeta nov dom. ♥
Sta izredno prijazna psa, vajena sta bila bivanja z otroki, sta izredno cartljiva in ljubezniva. Trenutno sta ostala praktično sama in drug drugemu v uteho, zato sta medsebojno zelo navezana. Zanju iščemo skupni dom.

Vajena sta sprehodov, lepo vodljiva, poznata "sedi" in "tačko", sta zelo vdana in zeloo željna človeške bližine, ki jima tako primanjkuje. Naredili smo jima varno in toplo zavetje, kjer se lahko skrijeta pred mrazom, vendar si želimo, da čimprej najdeta ljudi, kjer bosta lahko uživala v cartanju, sprehodih in druženju. Predvsem pa dom, kjer bosta živela kot družinska člana.

Idealna bi bila hiša z ograjenim dvoriščem in ljubeznivimi prijatelji. Vajena sta bivanja zunaj.Ne oddajata se za življenje v zaprtem boksu ali na privezu!

V nov dom bosta odšla cepljena, čipirana in sterilizirana (kastriran).

Oddajata se s posvojitveno pogodbo DZZŽ MB.Dodatne informacije in ogled: 040-211-881 (DZZŽ MB)

ali

info@dzzz-mb.si


Fotografije so TUKAJ:


 


Iz izkušenj vemo, da so berniji, navezani na družino ali druge živali, ob ločitvi zelo nesrečni ali te sploh ne preživijo, zato vljudno prosimo vse člane in prijatelje pasme, da pomagate pri posredovanju informacije in se predvsem aktivno vključite v iskanje bernskih ljudi za Zojo in Arona. V njunem in našem imenu hvala! Mojca Sajovic, predsednica SKBPP