Najnovejša galerija

Dan živali v Grosupljem 2019 (04.10.2019)

Trikci - koristno in zabavno znanje

Datum in čas objave:     07.01.2019 09:17


Pasja šola ALFAKAN, ki se jo zagotovo spomnite iz TV prispevkov, prireja v Ljubljani tečaj trikcev za pse. Njihovo vabilo z veseljem posredujemo:ALFAKAN TEČAJ UPORABNIH TRIKCEV V LJUBLJANIKonec januarja bomo v Ljubljani pričeli z Alfakan tečajem uporabnih trikcev.

Tečaj bo potekal ob nedeljah dopoldne in bo obsegal 6 ur. Cena tečaja bo 135 eur.

 

Vsi udeleženci tečaja prejmejo tudi mesečni brezplačni dostop do e-akademije, naš e-priročnik in še nekaj drugih Alfakan presenečenj.

 

Prijave na tečaj in vse dodatne informacije dobite na: info@alfakan.si

 

Tečaj bosta vodili Alfakan inštruktorici: Anja Troha in Lana Goričanec.

 

"Trikci so odlična mentalna in fizična zaposlitev za psa, saj jih lahko učimo kadarkoli in kjerkoli, ne glede na starost, fizično zmogljivost, pasmo ali velikost psa – seveda pa posamezne vaje prilagodimo glede na posameznega psa. Ob učenju le teh se s psom zabavamo, ga učimo razmišljanja, izboljšujemo fizično pripravljenost in koordinacijo, preživljamo kakovosten skupen čas in gradimo močnejšo vez."Vabljeni v našo družbo :)Ni potrebno posebej poudarjati, da je za zaposlitev bernija tako znanje odlično, hkrati tudi zmanjšuje stres in anksioznost, zato upam, da se nama boste s Fanči pridružili! Mojca Sajovic, urednica spletnih strani MOJ BERNI