Najnovejša galerija

Dan živali v Grosupljem 2019 (04.10.2019)

Magnetoterapija za bernije v Laškem

Datum in čas objave:     02.03.2011 17:50


Spoštovani,V skrbi za vaše štirinožne spremljevalce vam Veterinarska postaja Laško po novem nudi alternativno metodo zdravljenja po principu magnetne resonance. Izvajamo jo v namen blaženja različnih revmatoidnih sprememb (artritis, spondilitis, artroza). Posebej priporočamo jo kot dopolnilno metodo zdravljenja po operativnih posegih (na hrbtenici, kolenih, kolkih, komolcih), saj deluje protibolečinsko in pospešuje celjenje. Spodbuja regeneracijsko funkcijo okostja in mehkih tkiv, pospešuje krvni obtok in izboljšuje oksigeniranost celic.

Terapija je popolnoma neinvazivna, traja od 15 do 30 minut, posebna priprava zanjo ni potrebna. Pacienta udobno namestimo na ležišče in mu omogočimo sprostitev ob terapiji. S tem zagotavljamo hitrejše okrevanje in izboljšanje splošnega počutja. Je idealna terapija za ostarele pse, saj so le-ti najpogosteje izpostavljeni kroničnim spremembam na skeletu.

Za vašega Bernija bomo poskrbeli v našem centru za fizikalno terapijo, na naslovu Marija Gradec 36a, vsak dan od 7h do 17h. Članom SKBPP nudimo 10% popust. Prosimo, da se za tretma predhodno naročite na telefon: 03 734 1616 ali na elektronsko pošto vp@veterina-lasko.com . Veseli bomo vašega obiska!Splet: http://veterina-lasko.com/index.php?p=0Lep pozdrav,

kolektiv Veterine Laško.