Najnovejša galerija

Dan živali v Grosupljem 2019 (04.10.2019)

Izšla je nova knjiga - prava pasja kuharica

Datum in čas objave:     04.03.2014 22:11


Jonna Anne, Mary Straus, Shawn MessonnierZDRAVA PASJA KUHARICA

Vas skrbi, kaj je v industrijsko pripravljeni hrani za psa? Se sprašujete, ali vaš ljubljenec dobi vse potrebne hranljive snovi? Če je tako, lahko začnete pripravljati zdrave obroke kar sami.Knjiga »Zdrava pasja kuharica« ponuja 50 receptov za zdrave, hranljive in okusne jedi, primerne za vse pasme in velikosti psov. V njej boste našli tudi recepte za pse, ki imajo alergije ali potrebujejo posebno dieto, na primer prehrano brez pšenice. V knjigi je vse od prigrizkov do slastnih večerij, pripravite pa jih hitro in poceni.Vsi recepti vsebujejo:

• podatke o hranilni vrednosti, vključno s številom kalorij in drugimi prehranskimi informacijami,

• podatke o velikosti porcij, da boste glede na velikost svojega psa laže izračunali, kolikšen obrok mu ponuditi,

• komentarje o zdravju in prehrani nutricionistke za pse.

Z obroki iz knjige »Zdrava pasja kuharica« boste zagotovili, da bo vsaka sestavina, ki jo ponudite psu, zdrava in hranljiva, kar bo koristno tako za zdravje vašega štirinožnega prijatelja kakor za vas.Jonna Anne je izvršna glavna kuharica. Je ustanoviteljica spletne strani Copperpaws in avtorica knjige Škatla zdravih pasjih piškotov. Živi v Hemlocku v državi New York.

Mary Straus raziskuje pasjo prehrano in zdravje ter svojega psa hrani z doma pripravljenimi obroki že od leta 1998. Je lastnica spletne strani DogAware.com in redno objavlja članke v reviji Whole Dog Journal. Živi v zalivskem območju San Francisca.

Shawn Messonnier, doktor veterinarske medicine, je leta 1991 odprl živalsko bolnišnico Paws & Claws. Redno piše članke za veterinarske revije in je avtor več knjig o skrbi za hišne ljubljenčke, med katerimi je tudi Biblija naravnega zdravja za pse in mačke. Je tudi voditelj tedenske radijske oddaje »Dr. Shawn – naravni veterinar« na radiu Martha Stewart Living Radio. Prevod: Lili Potpara, format: 130 × 200, št. strani: 128, vezava: mehka Redna cena knjige: 17,50 €

Promocijska cena za člane SKBPP do 31.3.2014: 14,00 €(poštnina vključena v ceno)Ob naročilu navedite številko članske izkaznice! Informacije in naročila: Založba Modrijan d.o.o., Poljanska 15, Ljubljana; e-naslov: silvija.grilc@modrijan.si ali na telefonsko številko 01/236-46-29 (Silvija Grilč). Nekaj izvodov knjige, ki je lahko tudi domiselno darilo, bo na voljo za nakup tudi na skupščini SKBPP v soboto, 8. marca 2014