Klubske ugodnosti

Vse člane kluba prosimo, da pri nakupu pokažejo člansko izkaznico z veljavno letno nalepko, kajti v nasprotnem primeru vam žal ne bodo obračunali popusta.

 

NOVO!

 

V upanju, da bomo razveselili vse, ki se spogledujete z nakupom magnetnega (terapevtskega) nakita oz. izdelkov za pse: podjetje Energetix

nudi za člane SKBPP 20% popust na vse izdelke, ne le na izdelke za živali, poleg tega pa brezplačno trajno članstvo, ki prinaša še dodatne ugodnosti.

Ponudba je TUKAJ, pri nakupu oz. uveljavljanju popusta je potrebno navesti člansko številko, več izdelkov pa najdete v katalogu na spletni strani TUKAJ, kjer lahko najdete tudi več informacij o terapevtskih učinkoh magnetov.

 

SPLETNA TRGOVINA NARANA nudi članom kluba popust v višini

Þ    20% pri nakupu izdelkov farm Food HE (Classic, Salmon Oil, Glutenfree, Sheep) v vseh vrstah pakiranja;

Þ    15% pri nakupu izdelkov Farm Food Trainers, No.1, Rawhide, Dentozyme;

Gre za visokokakovostno hrano

-      Sestavine so povsem naravne, brez vsakršnih dodatkov. Brez umetnih barvil, antioksidantov, konzervansov in ojačevalcev  okusov..

  -  Hrana je hladno stiskana, toplotno obdelana do največ 75 ˚C. 

Tako se mnoge pomembne sestavine minimalno razgradijo in razvrednotijo, končni izdelki pa so kolikor mogoče  podobni  naravni hrani, kakršno bi  si pes priskrbel v naravi, če bi za to v teh časih še imel priložnost.

-      Uporabljajo izključno goveje in ovčje  meso.  

-    Sestavine so skrbno izbrane in so iz istih virov kot za prehrano ljudi.

Za dodatne informacije, napotke in nasvete v zvezi s prehrano vaših psov, vas vabimo k ogledu spletne strani www.narana.si., na kateri je tudi spletna trgovina za naročila, lahko pa hrano naročite tudi preko telefona.

 

NARANA d.o.o., Cesta na Brdo 45, 1000 Ljubljana

tel: 041 617 914 - Božidar, 041 678 619 - Iztok

e-pošta: bozidar@narana.si,  iztok@narana.si                 

 

 

SAL CANIS, ŠALKA VAS 112, 1330 KOČEVJE

PRVI SLOVENSKI PROIZVAJALEC ZAMRZNJENE SUROVE PASJE HRANE

nudi članom kluba popust 10%, pri vsakem nakupu nad 10 kg pa popust znaša 20%. Pri vrednosti nakupa nad 40 € je dostava povsod po Sloveniji brezplačna. Kode za uveljavljanje popusta ste člani prejeli po elektronski pošti.

SAL CANIS je prvi proizvajalec pripravljene zamrznjene surove pasje hrane iz surovin slovenskega porekla pri nas. Na voljo je govedina, goveji sapniki kot prigrizek in vampi.

Nakup je možen preko spletne strani www.surovahranazapse.eu, naročilo lahko oddate tudi preko telefona 040 759 990 (g. Branko Merhar). Pri naročilu se sklicujte na številko članske izkaznice.

 

HOTEL S d.o.o., Celjska cesta 1, 3250 Rogaška Slatina

nudi članom kluba popust v višini 15% na ceno bivanja v hotelu Slovenija v Rogaški Slatini. Ker so berniji tam nadvse dobrodošli, tudi ti dobijo popust na svoje bivanje in sicer kar v višini 50%!

Spletna stran

  00386/3/811-5000
  info@hotel-slovenija.net
  Rezervacije
  Povpraševanje
  Zemljevid

 

Oskrba in sprehajanje psov PASJI DOM

Oskrba in sprehajanje psov PASJI DOM v Domžalah nudi članom kluba 10% popusta na cene varstva, sprehajanja ali kopanja psov.

Kontakt: Nina Bešter, Brejčeva 12, 1230  Domžale, GSM 040 761 932, e-mail: nina@varstvo-psov.si, spletna stran: http://www.varstvo-psov.si/

 

Založba Debora d.o.o.,  založništvo in promocija kulture, d. o. o., Lipahova ulica 23, 1000 Ljubljana

Popust pri nakupu knjig preko spletne strani http://www.psi-ha.si/ znaša 10%. Poleg tega popusta pa se vsak član kluba lahko včlani v  Klub Psi-ha, ki mu omogoča še nadaljnjih 10% popusta, torej skupno 20%. Članstvo v knjižnem klubu je brezplačno in brez vseh pogojev.
 
V pripravi je knjiga PRVA POMOČ PSU domačega avtorja. O izdaji vas bomo pravočasno obvestili in ponudili ugodnejši nakup.

 

VIŠJI POPUST! - Cremona - krematorij za male živali

DAVID ŽARGI s.p., Vače 110, 1252 Vače - KREMATORIJ ZA MALE ŽIVALI, za dostojno slovo od najboljšega prijatelja; prevozi, upepelitve, draguljni pogreb, žare, svetovanje. Podjetje nudi 10 % popust na svoje storitve.

 

Oddaja sob in apartmaja - berniji dobrodošli - popust za člane kluba

V osrčju Goriških Brd si privoščite oddih v apartmaju ali sobi, ki jih oddaja Diana Feri in ki še posebej prijazno pričakuje lastnike bernijev.

Naslov:

FERI SOBE
Diana Feri
Hum 55a
5211 Kojsko
gsm.: 040 601 114
diana.fery@gmail.com

Ponudba je na ogled na fotografijah: A, B, C in D.

 

ASPECT, Damijan Svetina s.p., Britof 128, Kranj

Obeski - identifikacijske tablice najrazličnejših oblik in barv, tudi za bernije. Ponudbo so za priložnost specialne klubske razstave "Gradišče 2013" dopolnili z novim obeskom za bernske planšarske pse. Nakup je možen v spletni trgovini www.mjavhov.com ali po telefonu 04 238 19 19 oziroma GSM 031 300 295. Za člane kluba priznavajo 10%-ni popust.

 

Pasji raj, Salon za nego in varstvo psov, Dolenjska cesta 441a, Škofljica


Ga.Milka Kuplenk bo vašega bernija okopala in uredila, nudi pa tudi varstvo psov. Za člane kluba je cena 15% nižja. Več informacij na spletnih straneh www.pasji-raj.si oziroma na tel. št. 030 348 054..

 

Spletna trgovina "kosmatinčki.si"

V spletni trgovini na naslovu www.kosmatincki.si boste lahko kupovali kakovostno briketirano hrano po 10% nižji ceni od običajne, ob nakupu nad 50 € poštnine ni.

O hrani Canis 2000 plus, ki je proizvedena v Nemčiji v omejenih količinah, lahko preberete več.... Kontaktna oseba: Jure Borišek GSM 041 558 161.

 

Autocollant

Berni nalepke, predpražniki, obeski za ključe, pogrinjki, razglednice, majice...; poleg hrane in priboljškov Meradog zdaj še dodatki in kozmetika za pse odličnega proizvajalca CANINA - 10% - ni popust za člane kluba nudi podjetje Vrami d.o.o., Ljubljana, Podjunska 22, tel: 01 515 15 60, GSM: 041 750 676, web:www.vrami.si, e-mail: info@meradog.si

 

Dorwest Herbs - zeliščna lekarna - spletna trgovina

V spletni trgovini DORWEST HERBS na naslovu www.dorwest-slovenija.si lahko kupujete zeliščna prehranska dopolnila za pse in mačke za desetino ceneje! Naravni zeliščni dodatki se uporabljajo za lajšanje najrazličnejših težav ter so odlična podpora za ohranjanje dobrega zdravja. Prijazni sodelavci v spletni trgovini vam bodo s podporo veterinarjev radi odgovorili na vaša vprašanja. Poleg imena v naročilu vedno vpišite kratico "SKBPP"! E-naslov: infodorwest-slovenija.si; GSM: 041 280 318 (Vesna Smrekar), 031 755 234 (Tadej Smrekar).

 

Veterinarska ambulanta MAX, Lavrica

Ambulanta, prijazna živalim - Milan Hrovatin, dr.vet.med., Dolenjska cesta 250, Škofljica; tel. 01 366 65 44; GSM 031 394 678; del. čas od 10.00 do 19.00, sobota od 8.00 do 12.00; od popust 10% za člane kluba pri veterinarskih storitvah in 10% pri nakupu hrane in opreme.

 

Trgovina za male živali Dogmania d.o.o., Grosuplje

Bogato založena trgovina za male živali Dogmania d.o.o., Grosuplje nudi članom 10% popusta pri nakupu hrane, 15% pri nakupu opreme in 12 % pri nakupu kozmetike ter pri storitvah salona za nego psov. Delovni čas: vsak dan od 8. do 20. ure, sobota od 8. do 13.ure. Ugodnosti za vzreditelje: vsaka 10.vreča zastonj. Brezplačno veterinarsko svetovanje ob ponedeljkih od 17. - 19. ure (mag.Rok Pelc). Poglejte še v spletno trgovino!

 

Veterina Laško

V centru za fizikalno terapijo (Marija Gradec 36 a) članom kluba nudijo 10%-ni popust za magnetoterapijo, t.j. alternativno metodo zdravljenja po principu magnetne resonance za blaženje težav pri artritisu, spondilitisu , artrozi...

 

Veterinarska bolnica Ptuj d.o.o.

Ambulanta za male živali, Ormoška cesta 28, Ptuj (Emil Senčar, dr.vet.med.): nudi članom 10% popusta pri pregledu v ambulanti, brezplačno stiskanje perianalnih žlez, brezplačen pregled zobovja, 10% popusta v trgovini Dr. ZOO na vse artikle razen zdravil.

 

Aljaž Laharnar – sobodajalec

Slap ob Idrijci 25, Slap ob Idrijci:  nudi članom 10% popust za najmanj 3 dnevni najem Apartmaja Foni Cvetkova 35, Cerkno, nudi članom bivanja enega psa (ali drugega hišnega ljubljenčka) v apartmaju brez zaračunavanja dodatnih stroškov.

http://www.apartma-cerkno.com/index.php?pid=19/ugodnosti

Novo:
Naši internetni strani smo dodali nekatere ugodnosti, za katere smo se za naše stranke dogovorili z vodstvom Smučarskega centra Cerkno (glejte link zgoraj!) Predvsem bodite pozorni na družinske smučarske karte, saj je cena mnogo nižja, kot če jih kupujete posamezno. V vsakem primeru pa imate kot naše stranke najmanj 10% popust pri nakupu dnevne smučarske karte in 30% popust pri obisku plavalnega bazena in savn. V kolikor nameravate na večerjo v Hotel Cerkno, plačate redne dnevne menuje tudi po posebnih akcijskih cenah. Z lokalno picerijo (od apartmaja je oddaljena 100 m) pa smo se tudi že dogovorili, da vam bodo po želji dostavili pice v  apartma.
Za dodatna vprašanja kontaktirajte na mail: apartment.laharnar@gmail.com

Družina Laharnar-Darko Laharnar
 www.apartma-cerkno.com

 

Spletna trgovina www.malezivali.com  

nudi vsem članom društva kluba bernskih planšarskih psov, pri nakupu v spletni trgovini 10% popusta. Izbirate lahko med cca. 3000 artikli, med pasjimi hranami Eukanuba, Belcando, Royal Canin, Hill`s, Technical Pro - Plan, Regal, Pro Pac, NutraGold, Cibau, Taste of the Wild, Fish4Dogs, Bosch, Dog Chow, Dogland ter ostalim prodajnim programom za pse, mačke, za ribnike, akvarije,  plazilce, ptice... Pri naročilu nad 42€ vam ob 10% popustu naročene artikle tudi brezplačno dostavimo! Pri naročilu do 42€ plačate stroške dostave 4,50€. Za artikle na zalogi (naročene do 14. ure) je dostava naslednji delovni dan. Naročilo lahko oddate preko spletne trgovine ali nas pokličete na tel. št. 02 843 17 83. Popust ne velja za artikle v akciji. Popusti se ne seštevajo. Tel.: 02 843 17 83, Fax.: 02 843 17 84, email: trgovina@malezivali.com , www.malezivali.com . Preden zaključite in oddate naročilo, vpišite v opombe, da ste član Slovenskega kluba za bernske planšarske pse.

 

Arden Grange

Vrhunska popolna suha hrana za pse in mačke na osnovi svežega piščanca ali lososa brez umetnih barvil in konzervansov. Posebej primerna za delovne in razstavne pse, ter za pse z alergijami, saj ne vsebuje rdečega mesa, pšenice, soje in mlečnih izdelkov. Več informacij o sestavi hrane najdete na internetni strani www.avanturist.si.Člani SKBPP imajo pri nakupu hrane Arden Grange direktno pri podjetju Avanturist 7% popusta. Avanturist d.o.o., Ormoška cesta 100, 2250 Ptuj, naročila sprejemamo po telefonu 02 77 11 613 oziroma 040 2990 88 ali e-mailu: info@avanturist.si.

 

Pikin butik

Popust pri nakupu vseh izdelkov v višini 5% v trgovinah Pikin butik:

Pikin butik, Čebelarska 19 b, 1000Ljubljana - Dravlje, tel. 0l 519 71 88, Pikin butik, Ormoška cesta 100, 2250 Ptuj, tel.: 02 77 11 612, Internetna trgovina Pikin butik, www.pikinbutik.si, e-mail: info @pikinbutik.si.

 

City Dog, Ljubljana

Sprehajanje psov, varstvo in oskrba psov na vašem domu, oskrba drugih domačih živali, šolanje psov, svetovanje, dobava kvalitetne pasje in mačje hrane, prevozi psa ali drugih hišnih živali k veterinarju, v salon....tel. 051 624 458 , e-mail: info@citydog.si Ta email naslov je zaščiten pred spam roboti, za ogled morate imeti omogočen Javascript (Alenka Spazzapan) - 5%-ni popust za člane!

 

Veterina Jagodič d.o.o.

Dušan Jagodič, DVM, Dole 9, 3230   Šentjur pri Celju: popust pri veterinarskih, terapevtskih in diagnostičnih storitvah brez zdravil v višini 12% pri plačilu v gotovini oz.  10 %  pri negotovinskem plačilu, popust pri nakupu hrane in pripomočkov v višini 7%  pri plačilu v gotovini oz. 5% pri negotovinskem plačilu.

 

Frizerski salon Petra

Dolenjska cesta 250, 1291 Škofljica nudi članom kluba popust pri storitvah, ki jih opravlja salon (frizer, manikura, solarij, masaža) v višini 15%!

 

Rentgensko slikanje kolkov in komolcev ter ramenskih sklepov

na Kliniki za kirurgijo in male živali Veterinarske fakultete, Univerza v Ljubljani, Cesta v Mestni log 47, Ljubljana. Za člane kluba klinika nudi 10%-ni popust in brezplačen klinični pregled psa, obvezna je telefonska najava na tel. 01 4779 277. Pes mora biti pred slikanjem tešč, za celoten proces si vzemite približno uro in pol časa.

 

Pletilstvo Jakopina

Dvorje 22, 4207 Cerklje, tel. 04 252 15 73; nudi pri nakupu izdelkov v svoji trgovini članom kluba 10%- ni popust. Na zalogi so nogavice in puloverji z motivom bernija ter veliko kakovostnih modnih pletenin.

 

Univerzalna metla

z gumijastimi ščetinami V oblike za pometanje brez prahu, idealna za čiščenje vseh vrst talnih površin znotraj in zunaj hiše, edina učinkov1to odstranjuje dlake, blato iz talnih oblog, vodo, sneg, pri pometanju ne dviguje prahu in dlak, pripomoček pri pomivanju gladkih površin. 10% popusta za člane kluba. krtača za oblazinjeno pohištvo, obleko,… enakih lastnosti! Dostava na dom, naročila: Ludvik Lendvaj, Borova vas 13, Maribor, tel. 02 421 57 74, GSM 041 751 619; http://www.nelirena-sp.si.

 

Veterinarska ambulanta Toplica

Milan Matko, dr.vet. med., Topolšica 15, Topolšica, tel. 03 589 21 00: 10% -ni popust pri storitvah (brez zdravil).

 

Veterinarska ambulanta Buba, Grosuplje

Marjan Kastelic, dr.vet.med., tel. 01 786 46 58 od 7. do 19. ure: 10% -ni popust pri storitvah (brez zdravil) in 7%  popust pri nakupu pripomočkov in hrane. Obiščete lahko tudi poslovalnico v Novem mestu in Ljubljani.

 

Tukano - Hobby Program

Izkaznica za članstvo v Tukano Bonus Klubu: trgovine za male živali Hobby Program Hoče (14 trgovin po Sloveniji): 3% -ni popust pri nakupu hrane in pripomočkov, vsakih 6 mesecev pa dodatni bonus glede na višino opravljenih nakupov.

 

Salon Snoopy

Rogaška Slatina: 10%-ni popust pri nakupu hrane in pripomočkov z gotovino nad 20 eur.

 

ZOO Dingo

Popust pri nakupu nad 20 eur v trgovinah za male živali na Teznu, Heroja Nandeta 46 (tel. 02 46 22 616), Studenci, Limbuška 31 A, (tel. 02 42 01 530) in na Partizanski cesti 16 v Mariboru (tel. 02 25 24 347) v višini 10%  pri nakupu pripomočkov in hrane Technical, Eukanuba, Royal Canin, Hill's, Bosch, Nutro s plačilom v gotovini; za dostavo na dom pri nakupu treh vreč  Royal Canin 15 kg in Eukanuba 15kg 5% -ni popust in brezplačna dostava po vsej Sloveniji.

 

ZOO market Rex

Lackova c. 50, Radvanje, Maribor: 10%-ni popust za gotovino, 5%-ni popust pri plačilu s kartico (Eucanuba, Technical,Hill's, Royal Canin, Bosch, Purina - ProPlan; brezplačna dostava! Nagrada za vsakega novega kupca in posebna nagrada za stalne stranke, ki privedejo novega kupca! Stalne stranke (od 3. nakupa dalje) prejmejo člansko izkaznico ugodnosti.

 

Pasja šola Ognjena

Sinja Gorica pri Vrhniki: 15%  popust za vse oblike šolanja psov. Tudi čez poletje imajo tečaje poslušnosti, malo šolo za mladičke in otroške delavnice - skozi igro do boljšega razumevanja psa. Informacije: Branka Hobič, tel.: 041 721 262, 01 754 62 53.

 

Veterinarska ambulanta LESDOG

mag. Sabina Bajc - Piškur, dr. vet.med., Kočevje, Cesta v Log 14, tel. 01 895 3992, 895 56 33, 041 614 291: 15%  popusta pri diagnostičnih in terapevtskih storitvah (brez zdravil) pri plačilu v gotovini oz. 5%-ni popust pri negotovinskem plačilu.

 

Semenarna Ljubljana TRENUTNO NE ODOBRAVA POPUSTA ČLANOM SKBPP!

Za člane kluba nudi 7 % popusta pri nakupu hrane in opreme za vse hišne ljubljenčke ne glede na način plačila in višino zneska nakupa. Popust ne velja za artikle, ki so v akciji. Vrtni centri in trgovine, ki odobravajo popust:

VC Kalia , Dolenjska c. 242, 1000Ljubljana, TEL: 0l 427 14 43,

VC Kalia Vrhnika, Robova 6, Vrhnika,

VC Kalia BTC, Šmartinska 152 (na tržnici BTC), Ljubljana,

VC Kalia ASTRA-JAMA, Bežigrad 11, Ljubljana,

VC Kalia, Tišinska c., Murska Sobota (pri Petrolovi črpalki)

VC Kalia, Kidričeva ul., Celje,

VC Kalia, Tržaška 35, Maribor,

VC Kalia, Vetrinjska ul., Maribor in

VC Kalia, Slovenska Bistrica.

 

KZ Tolmin – Kmetijska trgovina

Rutarjeva 15, Tolmin: 5%-ni popust pri nakupu izdelkov za nego in prehrano v vrednosti nad 20 eur.

 

Kinološko društvo Krim

vežbališče Snebrje, Ljubljana - 10% -ni popust pri šolanju. Informacije o tečajih: Karmen Zahariaš - GSM 041679 578

 

Biomill hrana za pse

Proizvodnja po švicarskih standardih, ki so enaki kot za prehrano ljudi. Priporoča tudi Švicarski klub za BPP! 15%-ni popust pri naročilu 15 kg in več ter brezplačna dostava na dom. Naročila: Boštjan Vidmar – GSM 041 625 620

 

Trgovina Orka Kovač k.d.

Tržaška 50, Ljubljana, nudi članom kluba popust pri nakupu v trgovini ZOO Orka v višini 10 % .