Kaj ponujamo

   

SKBPP JE PRENEHAL Z DELOVANJEM – KAKO NAPREJ?Odločitev o prenehanju delovanja kluba, kot smo jo na predlog upravnega odbora sprejeli na letni skupščini, ni bila lahka. Kljub temu, da klub v formalni obliki ne bo več obstajal (t.j. ne bo imel statusa pravne osebe, ne bo imel svojega transakcijskega računa in ne bo član Kinološke zveze Slovenije), bomo prav zato, ker se nam zdi škoda dosedanjih dosežkov, ohranili nekaj dejavnosti, seveda pod novo blagovno znamko MOJ BERNI. Za bernsko družbo pod novim imenom bomo skrbele Nina Barlič, Barbara Šolc in Mojca Sajovic, za FB strani Mateja Pečar.

Najprej vam ponujamo servis s pomočjo naših spletnih strani. Statistika kaže, da so bile izjemno dobro obiskane in tega si želimo tudi v naprej. Želimo, da MOJ BERNI ostane informacijska točka za vse, ki si želijo imeti bernskega planšarskega psa, ki ga že imajo ali pa so zgolj ljubitelji pasme. Prav tako smo mnenja, da je za bodoče in nove lastnike izjemno pomembno, da dobijo informacije, ki so »komercialno« neobremenjene, strokovno podprte in imajo glavni poudarek na koristi pasme.


Kot veste, eno izmed naših spletnih orodij omogoča pošiljanje elektronskih sporočil vsem, ki so na klubskem seznamu. Vsekakor želimo ohraniti tudi ta del dejavnosti, saj se neprestano pojavljajo nove koristne informacije, dogodki in nasveti, še vedno vam bi radi predstavljali zanimiva izobraževanja in delavnice s kinološko tematiko, vas obveščali o kinoloških prireditvah (kot je npr. vzrejni pregled in razstava), pa poslali sem in tja tudi kakšen klic na pomoč ali vas obvestili o kakšnem izdelku, vrednem nakupa ali vsaj zanimanja.


Vsekakor se bomo zavzeli, da bodo naši strokovnjaki, ki so tako prizadevno odgovarjali na naša vprašanja, ostali naši dragoceni spremljevalci in podporniki tudi v naprej.


Za vzreditelje želimo ohraniti poleg obstoječih nasvetov o vzreji, ki jih bomo posodabljali z novimi predpisi in spoznanji, tudi dve storitvi: objavljanje plemenk in plemenjakov v rubriki »Vzreja« ter objava napovedanih in poleženih legel v rubriki »Kupujete bernija?«. Pri iskanju vzrediteljev, ki načrtujejo bodoča legla, je vpogled v seznam psic z vzrejnim dovoljenje, t.j. plemenk, zelo dobrodošla informacija, saj kupec lahko naveže stike z vzreditelji, še preden je leglo najavljeno, se pozanima za vzrediteljeve dosežke in načrte. Objava plemenjakov pa olajša izbiro vsem lastnikom plemenk, ki iščejo primerno vzrejno kombinacijo za naslednjo paritev. Tako upamo, da bomo lahko še naprej koristili tako vzrediteljem kot bodočim lastnikom, predvsem pa pasmi.